VI SYNS VECKA 18

Jag känner inte alls något sug. Jag vill ju inte ens skriva. Så vaaaarför ska jag? Jag hänger fett mycket läpp nu. Jag har suttit och försökt skriva det här inlägget i en halvtimme nu. Jag har inga ord. Jag har inget alls att säga. Jag åker ju som sagt bort över påsken. Jag kommer inte tidsinställa några som helst inlägg - för det funkar inte! Så nu känner jag lite såhär. VI SES VECKA 18 MED EN JÄVLA MASSA NYA BILDER OCH MASSA ROLIGT. HA EN SKÖN OCH FIN PÅSK. HA EN BRA LOV OM NI HAR DET NU OCH ÄVEN NÄSTA VECKA SOM JAG. PUSS!


Ni får en bild på världens sötaste Max. Tobias brors son. Ni får alltså njuta av denna i nästan två veckor. Hörs hej!

Jag vet inte hur det känns på riktigt

Just nu sitter jag och pluggar järnet. Har ett G-prov på befolkning på onsdag och sedan ska jag skriva en uppsats på det så att jag verkligen får MVG i Geografi A. För deeeet vill jag! Jag håller också på att tänka på lite ideér som kan funka som tidsinställda inlägg under påsklovet. Jag kommer kanske inte vara borta heela lovet, men under mina lediga dagar kommer jag inte bry mig ett skit om att tvinga mig själv att skriva. Aldrig. Jag ska njuta fullt ut och sitta vid datorn så lite som möjligt. Jaja. Hur mycket brydde ni er egentligen? :)
Utan bilder? Ja. Denna vecka kommer bli ganska så bildlös.

Snacka om att vara borta

Fan. Lovade tydligen en massa tidsinställda inlägg idag. Jag kan nog säga att jag inte var vid mitt fulla vetande då. (Trött. Tro inget annat...) Nu ska jag tydligen träna igen. Body Combat. Och när jag kommer ner till gymmet ska jag checka in där på facebook. Jo. Jag använder mig av omvänd psykologi där. Folk ska förstå att det är fett töntigt att checka in överallt, speciellt på gymmet. Så tills någon fäller en spydig kommentar om att jag ska sluta leka cool, så checkar jag in där. (Och så vill jag ju skryta lite för alla latmaskar som inte bryr sig)

Hejdå.