Kamerautrustning

[Nikon D90]
Kamerahuset som jag fullkomligen älskar. Inköptes i februari 2011.
Värde: ca 6000-8000 kr
[Tamron 70-300mm]
Ett objektiv som funkar bäst för sport osv, då man kan zooma riktigt mycket. Använder nästan aldrig. Inköptes sommaren 2009.
Värde: ca 1400-1700 kr
[Nikon 18-105mm]
Objektivet som följde med kameran. Mycket bättre än 18-55mm, det jag hade förut. Men det beror nog mest på att man kan använda det till lite mer tillfällen då det har en större vidvinkel. Inköptes februari 2011.
Värde: ca 2000-3000 kr
[Nikkor 50mm 1,8D]
Det bästa objektivet som finns om man har AF inbyggt i kamerahuset. Älskar det. Kan inte formulera riktigt. Passar till nästan allt. Ska snart köpa 35mm också. Kan vara ännu bättre! Inköptes december 2009.
Småsaker såsom kameraväska, fjärrutlösare, filter och stativ. Även minneskort osv. Hoppas samlingen utökas inom en snar framtid med batterigrepp och objektiv. Well. Några frågor på det?

The story of me

Visst är min blogg rätt anonym? Halva ansiktet syns men hela mitt namn, och annars vet ni ju inget om mig. Ni vet att bloggen handlar om foto, musik, lycka osv. Men hon som faktiskt sitter bakom den förjävligt lilla datorn på 10.1" och kämpar för att få er uppmärksamhet, vem fan är hon egentligen? Vad gör hon de dagar rankar bloggen som den mest glömda of all time? Ett litet "Vem är jag" inlägg känns ju fånigt, men det är vad ni får. Inte ett helt vanligt, jag är ju inte vanlig. Alls.

Jag heter Nellie, men ni kan kalla mig nelliealexiaa, för det är ju mitt coola alias här. Alexia är alltså ett av mina 5 namn, men det förstod ni ju. Att överrösa komplimanger på mig själv är en av mina svaga sidor, men snäll & rolig kommer jag på. Även riktigt trevlig. Och vet ni vad? Jag älskar djur, men det är ju inget man säger när man presenterar sig, men nu vet ni. Jag bor hos mina fantastiska morföräldrar. Varför? Just det. 5% lämnar jag utanför bloggen. Detta tillhör de 5 procenterna. Oroa er inte, jag träffar min mamma i stortsett varje dag och bor även där. Min pappa pratar jag med via internet eller telefonen rätt ofta också. Vi alla bor i samma stad. Ett stenkast bort (ja, ni ska veta huuur långt jag kastar) så dom finns för mig ändå!
Jag är 16 bast och bosatt i Östersund. Ingen stad man ska bo i om man vill bli The Next Tyra Banks, men för en chillad tjej som mig är den perfekt. Här gillar jag ju att fika, träna, pussas, umgås och allt annat som vilken som helst gillar. Jag älskar ju att fotografera också. Jag fick nyss en ny kamera, ni får se den sen. Lovar. 
Jag går på Wargentinskolan där jag tydligen valde att gå Samhälle med inriktning på Media/Text.
En sak jag också vill berätta om är han jag delar det mesta med. Tobias. Min fina fina pojkvän. Honom umgås jag med varje dag och har gjort det i nio, inom en snar framtid tio månader. åttonde juni är vårat datum. Det är ingen som fått mig att må så bra på det sättet. Så något om mig är väl att jag gillar att pussa på honom och mysa med. Han är min teddybjörn, fast han kan prata och andas och allt sånt som inte en teddy kan. Jag älskar honom, så himla mycket. ♥
Mer än såhär är inte värt att veta i dagsläget. Eller hur? Fråga om ni undrar. Ni får fråga om dessa 5%, men ni kanske inte får ett svar ni hoppats på.
Kärlek till er och ät mycket fint. Eskimåpuss.

Ibland ser jag ut sådär. Men det händer inte ofta.
Det brukar ofta vara en toffs på huvudet och inge smink, men ni kan ju låtsas att jag nästan ser ut sådär.
Det vore ju kul och så.