Min mamma

Världen vackraste finaste mamma. För att hitta en sån som mamma får du leta länge. Jag tror det var längesen hon tänkte på sig själv, lite för längesen. Hon har alltid satt andra, framför allt mig, i första rum. Du har alltid stått på egna ben, aldrig haft det som en dans på rosor men ändå så har du aldrig gett upp. Du kämpar. Att komma hem till oss är som att stiga in i barndomen. Lukten som bara är mamma. Värmen som dina kramar fyller mig med. Du förtjänar allt det bästa. Allt det ska jag ge dig någon dag mamma. Oavsett ålder har jag alltid velat bli rik för att köpa ett hus åt oss. Vi förtjänar det, mamma. Jag finns alltid här på samma sätt som du alltid finns och alltid har funnits där för mig.
Världens finaste du. Jag älskar dig och är så glad över att du är min mamma. ♥

Min pappa

Min pappa. Trots att vi inte träffas mer än ett par gånger per år är du en förebild för mig. Jag önskar jag kunna skriva hälften så bra som dig. Jag läser panelen varje torsdag. Jag läser bara dina svar, jag har aldrig ens brytt mig om vad dom andra har skrivit. Jag tycker det verkar så kul att få uttrycka sig så att jag funderar på att svara på exakt samma saker här i bloggen, fast i videoformat. Du är något stort för mig. Ingen har nog så kul på sitt jobb som du och grabbarna. Att kunna livnära sig på något som man älskar är stort, något jag en dag vill. Du kan stå upp för dig på exakt samma sätt jag vet att du står upp för mig. När som helst. Blott 37 år och ändå den mest allmänbildade jag vet.
Världens finaste pappa. Jag älskar dig och är så sjukt stolt över att vara din dotter.

You're a thinass

Haft fullt med att göra ingenting att jag glömt bort er. Ska välja ut lite kläder inför imorgon (Jeans alltså, eftersom vi verkar få en tröja) och sen städa rummet som jag egentligen borde gjort för längesen. Men jag har ju hunnit med att blöda näsblod också, så jag har ju haft fullt upp you know. Det här med att jag får läsa mina blogginlägg 20 gånger för att leta fel och sen hittar jag minst 5 borttappade ord. Betyder detta att det är början av min innan obefintliga dyslexi? Googlade "dyslexitest" och det kom bara upp forum där folk sa att det inte fanns på internet för att man inte skulle sitta på sin feta röv och diagnosera sig själv. Hoppas att era rövar är så smala att det gör ont när ni sitter!!!
JAG HAR IALLAFALL FINT HÅR IBLAND SÅ DET GÖR INGET OM JAG HAR DYSLEXI OCH ATT MIN RÖV ÄR FET!