You ask, I answer

Är din morsa singel?
- Haha. Ja, det är hon.
Hur ser en perfekt dag ut för dig?
- Oj. Bra fråga! En bra frukost, schysst dag på skolan med mycket skratt. Helst lite mys med pojkvännen och även lite tid för gitarren. En perfekt dag är helt enkelt när jag ler mig igenom hela dagen, och på sistone har jag haft väldigt många perfekta dagar!
Tycker du om ditt utseende? Vad gillar du mest? Vad ogillar du mest?
- Mina utseendedagar är mycket varierande. Vissa dagar vill jag inget hellre än att slå sönder spegeln när jag ser min egen spegelbild medan andra dagar kan jag se mig själv och tänka "Fan, idag är jag snygg/söt/ball!" Haha. Jag tror det varierar för nästan alla, killar som tjejer. Jag gillar faktiskt mina läppar och mina bröst mest. To be honest alltså. Sen det jag ogillar minst är nog att jag fan inte kan käka vad som helst, och det påverkar väl mitt utseende en del. Men jag har nog lärt mig att trivas med mig själv på något sätt. Love your self!
Hej! Hur får du så många läsare och kan du ge typ lite bloggtips? Det skulle vara jättesnällt!
- Tjena! Såna här frågor får mig att känna mig sjukt mäktig. Frågar verkligen någon MIG om bloggtips? Absurt och så jävla skoj! Jag vet inte hur läsarna trillar hit, men det jag hoppas på är att de gillar det jag gör. Mina bilder, texter och allt det jag skriver om. Jag kanske skulle kunna ta ett enskillt inlägg om det? Men något som får mig att läsa bloggar är välarbetade bilder, helst inte mobilbilder med 2 megapixlar. Inte jättelånga texter, intressanta saker och inte typ "Idag tappade jag bort min strumpa" haha. Utan mer relaterat till bilden du lagt in och även mycket varierande saker. En snygg design är ett stort plus. Var jag till någon hjälp? Kram!
Är du singel? ;)
- Haha, nej. Mike. Jag har pojkvän sen sexton månader tillbaka och har aldrig varit lyckligare. Men detta måste alltså betyda att jag har "det" lite? Jag tar det som ett JA.
Hur har du fått stor blogg? Alltså hur kom alla läsare? Bor i samma stad som dig ;D
- Jadu. Lite som innan, jag hoppas att alla gillar det jag gjort. Åh! Jag tror jag vet vem du är, men det fanns ju som inte så många bilder på din blogg som avslöjade, men namnet gjorde. Östersund rules.
När kommer videon där du sjunger egentligen ? (:
- Ellinor. Du vet. Den finns ju redan! LÄNK
Vad tycker du om storbloggarna Kenza, Blondinbella, Paow, Dessie och Foki?
- Det kan jag. Men jag kan som sagt bara bedöma utifrån bloggarna, så don't hate on me om jag skulle ha världens fel om hur dom är. Här är min uppfattning. Vill bara säga att jag tycker att storbloggare åker på bananskal. Så sjukt lätta bananskal.
Kenza verkar vara en skön typ. Hon vågar bjuda på sig själv och bryr sig fan inte om någon annans åsikt. Allt det där är positiva saker ut min synvinkel.
Blondinbella är den mest drivna brud jag någonsin läst om. Jag har aldrig läst hennes blogg på riktigt, men jag slutade iallafall följa henne på twitter när hon jämförde socialdemokaterna med sverigedemokraterna. Men pappa följer henne där så något charmigt har hon väl.
Paow har jag en hatkärlek till. Lite för mycket, men ändå skön.
Dessie är nog räkmackornas räkmacka. Hon skulle aldrig släppt en låt om inte inte över doserat blonderingsmedel och brunkräm, för hon kan fan inte uttala på svenska trots att själva låten är jävligt skön, förutom engelskan. Hon är fortfarande lite too much.
Foki är söt, säljer kläder för alldeles för sjuka priser för vanligt studerande människor och har väldigt plåttriga iPhoneskal. Men ja. Söt.
Vad gör du när du inte bloggar?
- Jag går i skolan. Jag spelar gitarr och sjunger. Jag umgås med kompisar, familj och pojkvän. Skriver lite. Och gör det jag är allra bäst på; är mig själv.
Vad heter din mamma och pappa?
-  Min mamma heter Jennie och min pappa heter Lars. Båda faaaantastiska människor. I love them.
Har du några syskon?
- Nix. Dock växte jag upp med min morbror som bara är 8 år äldre och har alltid sett honom som en bror. Nu när jag läser i böcker jag skrev i när jag var liten så om frågan syskon kom upp skrev jag; bror Emil. Bästa. Har dessutom världens snyggaste morbror.

Vart bor du?
- I Östersund. Finaste Östersund.
Vilken linje går du?
- Jag går Samhälle media/text på Wargentinskolan.
Gör du gratisdesigner åt andra?
- Både ja och nej. Ibland. När jag har tid och lust kan jag göra sånt. Annars gör jag bara till dom jag gjort förut och de jag står nära gratis.
Vad gör du när du tränar?
- Jag springer oftast. Eller går på gruppass, ska nu även fixa så att jag kan simma. Allt på samma kort! 
Vart tränar du?
- Jag tränar på Gold's gym.
Vad skulle du ge för tips till någon som vill börja träna med kan inte riktigt komma igång?
- Hitta något du tycker är kul. Du ska längta efter det, inte tycka att det är jobbigt att gå dit. Testa olika saker. Skulle nog rekomendera kanske gruppträningar, alternativt bara ut i skolgen att löpa eller gå lite. Något som du kan längta efter.
I din meny står det pojkvänsmys, så jag antar att du har kille. Hur länge har ni varit tillsammans och vad heter han?
- Ja. Jag har kille. Han heter Tobias och vi har varit tillsammans i snart 16 månader.
När började du fotografera?
- Jag började fotografera runt 2008. Fick min första egna kamera julen 2008 av pappa. En digitalkamera med inbyggd MP3. Väldigt fashion. Ett år efter köpte jag min första systemkamera Nikon D40 och nu, sedan februari i år äger jag en Nikon D90 som min underbara morfar köpte åt mig.

Varför började du blogga?
- För att lägga ut mina bilder och för att visa omvärlden att jag kunde skriva rätt bra!

Hur länge har du bloggat?
- Jag har faktiskt bloggat sen 2007-2008 och haft ett tiotal olika bloggar. Den första var "nellieitis" och den hade faktiskt upp mot 400 läsare per dag för 3 år sen. Makalöst!
Håller du på med någon sport?
- Inte i dagsläget. Gymmar bara. Har dock spelat basket i över 10 år och fotboll likaså. Dessutom har jag lirat innebandy och dansat. Basketen saknar jag så sjukligt mycket, men jag gjorde det valet och det får jag helt enkelt leva med.
Vad är din dröm?
- Min dröm är att alla i min familj ska få må bra. Kunna leva sitt liv fullt ut och bara ha det bra. När det är så, så är min dröm uppfylld. Om de mest värdefulla människorna i mitt liv mår bra, mår jag mer än bra.
Vad vill du bli i framtiden?
- Jag har alltid varit inställd på att jag vill bli fotograf, men jag inser att det är svårt att bli stor på något sånt. Jag har tänkt lite i banor som egen företagare och det är banor jag gillar. Sen kom jag på för någon dag sen att jag skulle vilja bli barnpsykolog. Jag skulle nog kunna relatera, förstå och hjälpa på ett sätt man kan om man varit med om saker. Men sen så vill jag ju bli mamma, fru och allt det där. Men karriärsmässigt vill jag bli antingen egen företagare, fotograf eller barnpsykolog.
Berätta något som du aldrig berättat här i bloggen
- Jag bor hos min mormor och morfar. Jag har gjort det sen jag var ungefär 6 år. Jag är också hos min mamma och bor där så ofta som jag har möjlighet numer och min pappa har jag daglig kontakt med. Alla bor här i Östersund men av vissa anledningar så bor jag med mormor och morfar. Jag har garanterat världens bästa mormor och morfar, dom har alltid ställt upp för mig och är bara världens underbaraste. Mina föräldrar likaså!
Har du druckit någongång? Du skriver inte så mycket om fest och så
- Icke. Morfar har bjudit mig på en droppe lättöl och jag har spottat ut det lika fort som jag fått det i munnen. Fyfan. Jag får även ett antal tusen kronor av min morfar om jag inte förtär alkohol innan 18 års ålder och det kommer jag hålla! Är inte ens säker på om jag vill dricka efter 18, inte direkt. Känner inte att behovet är så himla stort. Hihi. Jag har absolut följt med kompisar på "fest" men själv inte druckit.

Du är sjukt snygg! Hur blev du så snygg? :D
- Jag har världens snyggaste föräldrar.
Hur gamla är dina föräldrar?
- Mina föräldrar är 37 år. Det var 19 år när de fick mig. De är född på samma dag och är alltså lika unga. Fantastiskt tycker jag.
Har du något mellannamn? Isf vad?
- Ja. Alexia och Jennie är mina mellannamn.
Säg minst 10 saker du måste göra innan du dör :)
1. Äga en Mac.
2. Resa till New York.
3. Leva livet.
4. Göra något sjukt spontant. Inte "jag går förbi en biograf och bestämmer mig för att gå på bio" utan med Oleg spontant. Att jag är påväg till skansken men stannar på Idol istället.
5. Roadtrip.
6. Ha ett stort hus, familj och en hund.
7. Vara nöjd med min skolgång när jag tar studenten.
8. Göra ett stort fotojobb.
9. Starta ett eget företag.
10. Uppfylla alla dessa drömmar.
Tack för alla som frågade. Ni är guld.

Kommentarer:

1 Emil:

skriven

Nämen, tack detsamma lillsyrran :D

Kommentera här: