Om jag äter sill kan jag ta en öl

Jag skulle kunna sitta här och ordbajsa hela natten, men jag har ett jobb att sköta imorgon. Man är ju vuxen, ansvarsfull och allt sånt där. (Egentligen har jag tappat tålamodet när det kommer till mitt tangentbord och för att undvika att bryta det på mitten så går jag och lägger mig.) Jag ska försöka komma på något kul att hitta på, det är orimligt att jag ska skriva om mina dagar här. Kanske ibland, men om det skulle ske varje dag skulle läsarantalet bli minus. Eat, sleep, work, repeat. Så. Klart. Då kan vi skippa det det framöver
 
Nu ska jag krypa ner i min 160 cm breda säng ensam, lyssna på pod och klia mig på ryggen med hjälp av en ryggkliare i bambu. Det är sällan man är så ensam som när man behöver använda en ryggkliare.
 
Best regards
Yours truly
 
 

jag är en gurka med ångest

Jaha, då har man lovat en vän att försöka få detta att funka igen. Vilken jävla skräll att jag försöker mig på det här en gång till. Jag går in med noll självförtroende inför uppgiften. Konstigt egentligen. Jag hade ju, med den här bloggen, en riktig framgångssaga. 2011 visserligen, men låt oss leva på gamla meriter. Jag menar, när inte tjejerna och killarna från Paradise Hotel kan rida på den vågen längre så släpper dom en låt för att förlänga sin livstid i rampljuset. Detta är alltså ungefär lika fab som att jag skulle delta i Paradise Hotel två år i rad av ren desperation. Fast vänta, det är ju redan gjort... 
 
Festligt välkomnande. Ge intryck av att jag lever i en bubbla där livet består av Paradise Hotel-deltagare eftersom det är den enda referns jag kan ge. Klockan är mycket och jag har lovat att leverera. Please, don't ask. 
 
Äh, hur svårt ska det vara? Jag har gjort detta fler gånger än Leonardo DiCaprio har blivit nominerad till en Oscar och inte vunnit. Jag är uppenbart på någon krigsstig som går ut på att vara en douche. Sexigt. 
 
Välkomna iallafall. Välkomna att följa mitt Svenssonliv med tankar från min icke-Svenssonhjärna. 
Best Regards
Yours truly