För att stärka dig själv

Något jag tycker görs alldeles för sällan: Att uppmärksamma sig själv. Att säga något fint om sig själv. Så därför tänkte jag skriva några saker jag är nöjd med, på mig själv eller om mig själv. Jag hoppas ni gör exakt samma sak som en liten boost. Jag fick en bok om självkänsla och självförtroende för några år sen för att jag behöver jobba på det, jag la boken på hyllan och tänkte att detta kan vara det ultimata. Skriva det i min internetdagbok, med er.
♥ Jag är väldigt nöjd med att jag sätter andra i första rum.
♥ Jag tycker att mina läppar är fylliga och fina.
♥ Något jag gillar med mig själv är att jag är superglad och positiv.
♥ Förlåt moraltanter, men mina bröst är allt bra trevliga dom. D-kupa och äkta. When life is great!
♥ Jag tycker det är skönt att jag har väldigt mycket musikaliskt i släkten. Sjunga utan att det låter förjävligt är kul!
♥ Ibland är jag till och med bra på att rita.
♥ Mina tänder är väldigt raka och det gillar jag!
Såklart finns det brister i allt det här. Jag kan till exempel påpeka att mina tänder är korta, jag tycker man ser för mycket tandkött. Men istället för att tänka så kan jag ju tänka att fan vad jag och mina raka tänder ska le röven av alla idag. Vi gör det tillsammans, som en kul grej. Ni och jag. Skriv, här i kommentarsfältet eller i eran blogg. Länka isf. ♥

Kommentarer:

1 Mikaela:

skriven

Du är grym...och jävligt inspirerande!

2 Elsa:

skriven

Sånt här borde göras mycket oftare!

3 Lorentz:

skriven

Alltid viktigt att må bra och vara stark i livet! :)Kan du lämna en respons på min video jag har laddat upp? En halloween selca, första gången vi gör en så ^^Tack!

Kommentera här: