When i woke up

Nu sitter jag förmodligen på bussen till Lärande i tiden, vilket är en massa föreläsningar och liknande som hålls på skolan. Jag har anmält mig frivilligt som journalist. Spännande. Kommer blogga/facebooka/twittra om allt som händer där. Inte på denna blogg dock. Ni ska få en länk till bloggen i nästa inlägg. Detta kommer hålla på idag och imorgon, så jag gör inga stora uppoffringar. Jag kommer att ha med mig min kamera för daily update i bloggen. Dock kommer alla bilder på eftermiddagen när jag kommer hem. Som sagt, sova får man göra i graven. Peace and love from me.

Tobias beskriver känslan av att kliva upp tidigt | Jag beskriver känslan av att lära sig nya saker och träffa människor

Kommentarer:

1 SagaLarsson♦:

skriven

Hej jag är med i en fototävling, och jag skulle verkligen behöva din hjälp! rösta på mig i länken under, jag är nummer ett. När du väl röstat på mig, gå in på min blogg & lämna en kommentar så länkar jag dig senare i ett inlägg! :)

http://engalenbrunett.blogg.se/2011/october/hosttavling-alla-bidrag.html#comment

2 Anonym:

skriven

varför skriver tobias att han älskar frida persson osv är ni tillsammans eller är dom tillsammans?

3 Nellie:

skriven

Haha! Man kanske inte ska ta alla älskar dig så seriöst. Man kanske ska ta facebook med en nypa salt. Dom är polare och går i samma klass. Men vad vet jag, Tobias kanske har ett hemligt förhållande på sidan om. ;) PUSS JAG ÄLSKAR DIG ANONYM :*

4 Anna T:

skriven

Ha en bra dag du!

Kommentera här: