You want to see my face?

Vill ni ha en förklaring?
Detta kommer, från och med nu, att vara min vardagsblogg! Ni vet tråkiga saker som inköp, kläder och sånt. Kommer bli sjukt mycket träning, trots att jag har en sån blogg också. Haha. KAN JAG SLUTA SKAFFA 20 BLOGGAR?! Sen så ska jag försöka inrikta nsuphotos bloggen på att bara vara en marknadsföring för min fotografering. Alltså. Det kommer såklart vara vackra fotografier här också, men mer fotojobbs bilder där. Låter det som en deal? För jag har inte lust att lägga ner 10 för att få till ett inlägg som är fotorelaterat. Gillar att kunna koppla av och slänga en massa skit här bara. Och i somras gick ju denna blogg bra, och hoppas därför många minns namnet. Sen kikar in på min fotoblogg och blir intresserad av att bli fotad av mig. Haha. Långsökt och fint!WELCOME TO SWEDEN! / LÄPPSTIFTET HER SELF

Kommentarer:

1 Elin:

skriven

Hahah jag ska försöka bättra mig med bloggandet!.

Hår grejen har jag kvar jag köpte den för 40 kronor så ja 40 kronor haha? :).

Ja visst är det praktiskt den kommer från IKEA 99 kronor tror jag den kosta till och med, supeer bra är den dock är det ett laptop bord men allt går ju :).

Jag har ju en fråga också, du tränar på badet fortfarande va? haha tänkte om du hade provat på vatten passen någon gång? och om dom är bra? :)

2 elin:

skriven

Ja men absolut du kan få första tjing att köpa den om du vill! :)Ja men lätt! jag var där idag och kollade runt inne på gymmet och tänkte byta till badet så snart som möjligt och ville ha någon att gå på tantgympa ihop med haha!! kände inte ett jag ville prova på det första gången ensam ha ha.

3 Elin:

skriven

4 elin:

skriven

oj råka skicka ett tomt hehehehheheh... Du får höra av dig om vill ha hår ringen så kan vi fixa det :)

Kommentera här: