Hon är tillbaka

Hej! Ser ni vem som är tillbaka? Hiho! Fantastiskt. Håller på att fotografera till min goda väns projektarbete och fick helt plötligt lust till att fotografera allt i hela världen. Har sååååå mycket idéer att jag blir lite rädd. Börjat kolla in lite portfolios och liknande. Seriös tjej. Ny design och lär ju förstöra den om en månad drygt.
Tiden går fort och jag håller på med körkortet för fullt. Fyller 18 år om 65 dagar, är vanligtvis inte en sådan som räknar ner till saker, men nu...
Kan ju också meddela att jag förmodligen får högsta betyg i textkommunikation och har gått från ig till vg i spanska. Är inte en sån som brukar prata betyg, just av den anledningen att jag alltid varit en g unge och är därför sååå jävla nöjd med mig själv. Ingen förstååååår. Jag fick IGvarningsbrev hela ettan och har alltså gått till vg. En fantastisk lycka!!!
Planerar också inför en 6-sidig fototidning, en frilufsdag och mitt PA som inte är förrän i 3:an men jag har så dålig framförhållning så det är lika bra att börja nu! Har även två fotograferingar i helgen. Well well well. Jag är tillbaka. Bilder kommer. Wow.