The start of something new

Jag vet att ni också kan känna att en nystart är på sin plats. Och de människor som säger att den enda tid för en nystart är den 1 januari varje år. Fel. Jag kan starta en ny tid den 3 maj 2012 om jag vill, och det är precis vad jag gör. Jag ville egentligen rensa allt innehåll, men varje gång jag har gjort det har jag ångrat mig. Tänk vad roligt det hade varit att läsa alla mina inlägg från början av bloggen, från då jag var på plats 3 på blogg.se's mest besökta lista under en hel sommar och hur mitt språk har utvecklats. Men vi kan väl komma överrens om en sak. Allt innehåll innan dagens datum den 3 maj 2012, är helt ointressant för båda parter. Jag behöver en nystart och ni behöver ett nytt jag.
Jag kommer i huvudsak blogga om träning och saker kring det, men också om fotografi och min vardag. Det kommer komma lite tips, pysselgrejs och liknande. Allt vad jag kan hitta på liksom. I sinom tid kommer ett litet "get to know me" inlägg, men inte än. Hoppas ni kommer trivas här med mig. :)
Japp. Ni High School Musical nördar kommer direkt reagera på rubriken, första låten Gabriella och Troy sjunger ihop. Och ja, jag är snart 18 år. Hehehehe...